Vakbeurs WOTS 2022 – World of Technology & Science

Komende week is het zover de vakbeurs World of Technology & Science vind weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs komen de technologie en wetenschap samen door de verschillende ‘werelden’ waar exposanten innovaties tonen relevant voor de industrie.

De vakbeurs WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen namelijk de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Verschillende werelden

De vakbeurs is opgedeeld in verschillende ‘werelden’ waarbij elk een andere thematiek centraal staat. Zo kun je een bezoek brengen aan:

  • In de world of automation staan procesautomatisering, veldinstrumentatie, product automatisering en senoren centraal
  • Voor de nieuwst innovaties op het gebied van laberatorium apparatuur, labautomatisering, life sciences apparatuur en diagnostica kun je terecht in de World of Laboratory.
  • In de World of Electronics komen electronica componenten en productie, meet- en testapparatuur en sensor technologie aanbod.
  • Voor besturingssytemen, netwerksystemen en aandrijfsystemen kun je terecht in de World of Motion and Drives
  • Tot slot kun je de World of Industrial Processing bezoeken. Hier vind je alle apperatuur die voornamelijk van toepassing is voor de fluids en bulk industrie. In deze wereld kun je ook de Machevo Hotspot bezoeken.

Scharff Techniek op Wots

Machevo Hotspots vind je in hal 8 van de World of Industrial Processing. Bij de Hotspot tonen zo’n 16 leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van de procesindustrie. Daarmee is het een middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie. In het pavelioen kunt u ongedwongen het gesprek aangaan.

Scharff Techniek ontmoet u graag bij de Machevo Hotspots in hal 8, bij stand nummer 8D008 om bij te praten over de elektrificatie van de industriële sector en wat voor impact dat heeft op uw productieproces. Wat er gebeuren op dit moment nogal wat dingen; de CO2 belasting, de stijgende energieprijzen, maximale belasting van de elektrische infrastructuur. De vakbeurs is het moment om in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Hoe maak je nou bijvoorbeeld de overstap van gasgestookte stoom naar elektrische opgewekte stoom? Scharff Techniek toont u de meeste recente modellen elektrische stoomketels en gaat vrijblijvend in gesprek over de elektrificatie of optimalisatie van uw bedrijfsproces op het gebied van stoomtechniek.