Al meerdere jaren verhuurt Scharff Techniek stoomketels. We merken dat er vraag is naar kleine stoomketels die voorzien in net wat extra stoomcapaciteit. Of een klant nou een nieuwe productielijn wil testen, of er (meer) stoom nodig is voor een bepaalde productie, tot 194 kg/h verhuurt Scharff Techniek stoomketels. Omdat de ketels elektrisch zijn, zijn ze niet gebonden aan een ketelhuis. Daarnaast zijn ze relatief makkelijk in gebruik.

Stoomketel verhuur bij Scharff Techniek

Om meer klanten te bedienen, hebben wij afscheid genomen van onze laatste oude verhuurbare stoomketels en onze huurvloot uitgebreid met nieuwe modellen. Scharff Techniek neemt bij het verhuurproces veel uithanden. Wij regelen het transport, en komen de stoomketel monteren. Daarnaast kunnen onze monteurs de klant van advies voorzien. Tot slot verhuren wij niet alleen de stoomketels zelf, maar ook mogelijke benodigde toebehoren als stoomslangen en waterontharders. Neem contact met ons op voor vragen rondom onze stoomketel verhuur.
https://stoomketels.nl/stoomketel-verhuur/Hoog niveau

Sinds afgelopen maand heeft Scharff Techniek zich aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit netwerk streeft naar dienstverlening op een hoog niveau. Leden van Verhurend Nederland bieden daarom hun klanten een dienstverlening die gericht is op:

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Zekerheid

Om het niveau van dienstverlening te waarborgen, stelt Verhurend Nederland aan haar leden bepaalde eisen waaraan moet worden voldaan alvorens een lidmaatschap te kunnen aangaan.

Uw Partner voor Stoom

Scharff Techniek is uw partner op het gebied van stoom. Of dat nou voor een korte periode is of voor de lange termijn. Wij adviseren onze klanten graag en zijn blijven betrokken bij het hele proces. Wilt u meer weten over een samenwerking met Scharff Techniek? Kijk eens bij onze referenties om de ervaringen van onze klanten te lezen. Daarnaast kunt u ook direct vrijblijvend met ons contact opnemen om uw vragen te stellen. Kijk daarvoor op onze contactpagina.