De zomervakantie staat weer voor de deur. Nog eventjes en u en uw collega’s kunnen bijna genieten van verre oorden of een bestemming dichtbij om weer helemaal tot rust te komen. Er is dan weinig zo vervelend als worden gebeld met een noodgeval op werk. Bijvoorbeeld vanwege een storing bij de stoomketel en niemand weet wie te bereiken of wat te doen. Vergeet daarom niet uw werkzaamheden rondom uw stoominstallatie over te dragen aan een collega. Scharff Techniek geeft enkele tips om de stoominstallatie in goede handen achter te laten tijdens uw vakantie.

Voorkomen is beter dan genezen

De CERTUSS stoominstallatie heeft geen weet van vakantieperikelen. Daarom is het belangrijk om alle controles te blijven uitvoeren om storingen te voorkomen. Zorg ervoor dat een college alle filters kan checken, weet hoe het toevoerwater te controleren op hardheid en zuurstof. Er zijn handige controle documenten die uw collega hier een handje bij kunnen helpen. Download het gratis e-document over waterbehandeling met een handige checklist.

Hulp in kunnen schakelen

Ook in uw vakantie staat Scharff Techniek voor u klaar. Zorg dat uw collega ons weet te bereiken in geval van nood. Bij vragen die ontstaan tijdens het uitvoeren van de controles, kan uw collega ons ook bereiken. Vertel hem of haar bij vragen of storingen ons te bellen op 030-2410972. Onze binnendienst helpt namelijk graag. Het regelmatig uitvoeren van onderhoud maakt verschil in voorkomen van storingen.

Vaker handige tips en nieuwsberichten ontvangen?

Scharff Techniek schrijft informatieve blogs over stoom gerelateerde producten, maar ook over allerlei zaken die bij een stoominstallatie komen kijken. Nu kunt u daarvoor af en toe op www.scharfftechniek.nl kijken, maar u kunt ons ook volgen op LinkedIn of u inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daardoor ontvangt u automatisch nuttige informatie over stoominstallaties. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief via deze link en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws van Scharff Techniek.