Een mooi artikel van het vakblad Voedingsindustrie over de samenwerking Marel en Scharff Techniek. Marel is een wereldleider in het transformeren van de manier waarop voedsel wordt verwerkt. Het bedrijf ondersteunt de productie van hoogwaardig, veilig en betaalbaar voedsel door software, diensten, systemen en oplossingen te leveren aan de vis-, vlees- en pluimvee verwerkende industrie. Een belangrijk onderdeel is het demonstratiecentrum, waar proefopstellingen kunnen worden getest en getoond.

 

Marel over Scharff Techniek

Via de link kunt u het hele artikel lezen. In de onderstaande quote leest u direct over de ervaring van Riny Engels, Demo Center Engineer, met Scharff Techniek.

“Toen ik jaren geleden de opdracht kreeg het demonstratiecentrum te bouwen en in te richten, ging ik op zoek naar de juiste stoomketel voor onze oven. Ik heb me in de verschillende mogelijkheden verdiept. De keuze viel vervolgens op een ketel van Scharff. Sindsdien is er nooit een reden geweest op de keus terug te komen. De ketel is betrouwbaar, efficiënt en daardoor duurzaam.”

The article is also available in English.

 

Wat vinden andere klanten?

Scharff Techniek wil zich graag onderscheiden op het gebied van service. Wij blijven in het hele proces betrokken, van het adviseren voorafgaand aan de aankoop tot aan de onderhouds- en servicevragen jaren na de aanschaf. Natuurlijk kunnen wij in een orienterend gesprek aangeven waarom Scharff Techniek voor u de juiste leverancier is voor een stoomketel. Nog liever geven wij het woord aan onze klanten. Op onze website vindt u, naast de samenwerking Marel en Scharff Techniek, verschillende referenties uit diverse industriële branches.

Scharff Techniek levert regelmatig stoominstallaties aan bedrijven uit de voedingsindustrie. Stoom is een veelzijdige verwarmer die (met de juiste appendages) gebruikt kan worden voor directe en indirecte toepassingen. Daarom juist zo geschikt voor veel processen en veel verschillende branches. Door de referenties op onze website kunt u een beter beeld krijgen hoe klanten het contact en de producten van Scharff Techniek ervaren.