referenties

Onze klanten zijn onze ambassadeurs

Referenties

De aanschaf van een stoominstallatie is een flinke investering, daarnaast heeft een stoomketel met het juiste onderhoud een lange levensduur. Dat betekent dat u een lange relatie aangaat met een stoomketelleverancier en/of producent, of dat nou om preventief onderhoud gaat of om toekomstige reparaties. Redenen om een weloverwogen keus te maken voor een leverancier en waarom het belangrijk is u te verdiepen in de kwaliteit van het product en de service.

Contact met de klant

Klantencontact staat bij Scharff Techniek hoog in het vaandel. Wij willen niet alleen een hoogwaardig product leveren, wij willen ook uw partner zijn op het gebied van stoom. Zowel in het voor- en natraject zijn wij betrokken. Scharff Techniek wil zich onderscheiden met de service die wij bieden. Een prettige samenwerking met onze klanten is daarom voor ons belangrijk.

Meer dan 38 jaar ervaring

Scharff Techniek levert al sinds 1983 stoominstallaties aan veel verschillende branches. Zo komen onze klanten uit de voedingsindustrie, (pharma)chemie en de maakindustrie. Onder onze klanten bevinden zich ook universiteiten en hogescholen, branche gerichte opleidingscentra, onderzoekcentra, laboratoria en ziekenhuizen. De kennis en ervaring van Scharff Techniek maken uw projecten tot een succes.

De klant aan het woord

Tijdens een adviesgesprek vertellen wij u graag waarom wij een betrouwbare partner zijn en waarom onze stoominstallaties zich onderscheiden en kwalitatief een goede keus zijn. Maar nóg liever laten wij onze klanten vertellen over hun ervaringen zodat u een beter beeld krijgt van Scharff Techniek.

Op deze referentiepagina staat beschreven hoe bedrijven uit verschillende branches de samenwerking met Scharff Techniek hebben ervaren. Onze klanten beschrijven waarom zij voor Scharff Techniek kozen en hoe zij de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van onze stoominstallaties ondervinden. Voor uitgebreidere ervaringsverhalen verwijzen wij graag naar onze case studies, te vinden op de website van scharfftechniek.nl.

Case studies van CERTUSS stoomketels

Deze referenties en case studies zijn natuurlijk maar een greep uit ons klantenbestand. Inmiddels hebben wij meer dan 500 installaties geleverd in de achter ons liggende jaren. Momenteel hebben wij zo’n 100 installaties in onderhoud. Dat zijn feiten waar wij trots op zijn. Ben u nog niet overtuigt van de kwaliteit van onze stoomketels? Certuss Stoomketels zijn zelfs wereldwijd in gebruik. Op de website van Certuss en Certuss Amerika vindt u nog veel meer case studies met de producten die Scharff Techniek levert in Nederland.