Informatie appendages

Scharff Techniek heeft een breed programma van appendages in haar pakket. Als leverancier van Adca kunnen wij bogen op drie sterke punten: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, hoogwaardige kwaliteit en een meer dan ruim assortiment aan appendages.

Wij hebben een jarenlange ervaring in toepassingen van stoom en thermische olie, en zo ook met de meest gangbare Adca appendages. In deze huidige markt voor de betreffende toepassingen is volop ruimte voor een merk als Adca. Scharff Techniek BV is dan ook trots op haar vertegenwoordiging van Adca. Of u nu zoekt naar handafsluiters, terugslagkleppen, condenspotten, stoomdrogers, reduceertoestellen etc., veel van de artikelen hebben wij op voorraad.

Appendages zijn onmisbare onderdelen voor een stoom-, olie-, thermische of elektrische ketel. Als er geen gebruik wordt gemaakt van appendages kan er veel fout gaan. De veiligheid en het voldoen aan Europese norm wetgeving staan voorop.

Klantspecifieke Adca appendages

Pneumatische regelafsluiters, elektrische regelafsluiters en warmtewisselaars (tube-shell) worden volgens uitgekiende specificaties gefabriceerd. Bestellingen die gereed zijn, worden wekelijks verscheept vanuit Portugal met een Nederlandse transporteur. De levering van appendages vanuit Nederland is eveneens wekelijks.

Een greep uit het overige programma van Adca: stoomwatermixers, stoominjectors, manometers, monsterkoelers, kijkglazen en meer. Europese producten, CE en PED gecertificeerd, voor al uw toepassingen voor stoom, gassen en overige media, bijvoorbeeld thermische olie.

We hebben ook een groot aanbod van sanitaire appendages voor de voedsel-, laboratoria-, medicinale en farmaceutische industrie. Deze appendages worden vervaardigd uit roestvast staal en corrosiebestendige materialen zodat er tijdens het gebruiksproces geen onreine materialen tussen stoom, gas of olie terechtkomen.

 

Schone stoom

Ook voor schone stoom bent u bij Adca en Scharff Techniek aan het juiste adres. Onder de noemer Adca Pure hebben wij een scala aan sanitaire appendages opgenomen, specifiek voor voedingsindustrie, laboratoria en farmaceutische industrie. Scharff Techniek adviseert dan ook Adca appendages aan voor stoom, gassen en vloeistoffen. Valsteam ADCA produceert conform de Ehedg richtlijn.

Appendages en het juiste advies

Op het moment dat een klant bij ons komt met de opmerking: ‘Ik heb appendages nodig maar ik weet niet goed welke bij mijn installatie passen’, geven wij hier passend advies op. En juist omdat het assortiment zo groot is, is er voor elk product of toepassing wel een juiste appendage te vinden.

Bent u geïnteresseerd in appendages of heeft uw bedrijf recent een installatie aangeschaft die appendages nodig heeft om de veiligheid op orde te houden? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u onze website bezoeken voor meer informatie over het assortiment wat wij aanbieden.

 

Een greep uit onze Klanten voor appendages

UCO Kampen B.V. (voorheen Vierhouten Vet B.V.) is gevestigd in Kampen en is eind jaren ’60 opgericht in Ermelo. Voornaamste activiteit van het bedrijf is het omsmelten van en de handel in frituurolie en dierlijke vetten.

Het Kennemer Gasthuis is het grootste algemene ziekenhuis in de regio Kennemerland en het heeft een lange en rijke historie. Het is al ruim 400 jaar gevestigd in Haarlem. Binnen ziekenhuizen is stoom nodig voor onder andere de sterilisatie-installaties en de wasmachines.

GIMRET is een internationaal bedrijf dat technische installaties en klantspecifieke machines levert aan diverse industriële disciplines, zoals de metaal-, voedingsmiddelen-, automobiel-, papier- en elektronica-industrie. Ook zorgt het Limburgse bedrijf voor het onderhoud aan de installaties.

Podt Stoomtechniek is een kleine onderneming gevestigd in Hellendoorn. Het bedrijf levert stoomketels aan bedrijven, hoofdzakelijk eindgebruikers en doet onder andere ook keuringen en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.