Informatie Scharff Techniek

Scharff Techniek BV is een familiebedrijf, opgericht in 1983, gericht op langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net.

De merken die wij voeren zijn: Certuss, Inplan en Valsteam in Nederland.
Scharff Techniek garandeert voorraadleveringen van onderdelen en de bijhorende fabrieksservice. Onze opslag is centraal gelegen in het midden van het land (Utrecht), dus uw producten zijn altijd snel leverbaar. Kundige medewerkers in combinatie met kwaliteitsmerken onderscheiden ons niet alleen qua product, maar ook in de nazorg en de gebruiksfase.
Scharff Techniek heeft bijna vijfhonderd installaties geleverd in de afgelopen jaren en zij heeft op dit moment meer dan 100 installaties in onderhoud. Dat zijn feiten die aangeven dat wij professioneel werken en ons vak verstaan. Een partner waar u op kunt vertrouwen.
Kijk voor uitgebreider productinformatie op onze site www.scharfftechniek.nl. Daar vindt u informatie over stoomketels, thermische olieketels en appendages.
Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Indien u iets wilt weten over stoom of thermische olie bent u van harte welkom.

Bel ons algemene nummer, 030 – 2410972.

 

Onze producten:

 

Certuss Stoomketels

Certuss Dampfautomaten KG uit Krefeld is al 32 jaar partner van Scharff Techniek. Ook bij onze partner staan innovatie en kwaliteit voorop. De nieuwste serie stoomketels zijn modulerend en kunnen volledig worden bediend via een touchscreen op de machine, met een tweede interface op uw computer en vanzelfsprekend ook op uw mobiele telefoon. Wilt u duurzaam ondernemen? Energie besparen? Dan zijn Certuss stoomketels een verantwoorde keuze. Met een rendement van maar liefst 93% van de stoomketel. Naast onze reguliere stoomketels, leveren wij ook gasloze elektrische stoomketels. Koppel dit aan de betrouwbaarheid van ons product en onze service. Zo staan wij staan garant voor uw succes.

 

Inplan thermische olieketels

Inplan thermische olieketels bieden wij geheel op maat aan, afgestemd op uw energiebehoefte en specifieke situatie. Met een onderscheidende ontwerp en een achterwand die deel uitmaakt van het VO, betekent dit bij een gelijke grootte een hoger rendement. Wij leveren de thermische olieketel-installaties als een gebruiksklare compact unit, met een brander en schakelkast naar keuze. Om hoge installatiekosten te besparen, hoeft u alleen maar aan te sluiten op de uitgaande- en de retourleiding. De gasstraat (of olie-) wordt gemonteerd geleverd. Voor de elektriciteit hebt u slechts één aansluitpunt op de schakelkast nodig. Inplan thermische olieketels garanderen een voorsprong in kwaliteit en zijn een beheersbare investering.

 

Adca appendages

Al enkele jaren heeft Scharff Techniek Adca appendages voor stoomketel-installaties en thermische olieketel-installaties in haar programma. Na vele testen en dito ervaringen binnen onze eigen organisatie weten wij dat de producten een voordelig alternatief zijn met een hoge kwaliteit. Voorbeelden van stoomappendages van Adca zijn pneumatische- of elektrische regelafsluiters, reduceertoestellen, stoomwatermixers, condenspotten en filters. Onze klanten zijn productiebedrijven, ziekenhuizen en installateurs. En ook nu weer is de kwaliteit van het product in combinatie met onze service de weg naar uw succes.
Voor uitgebreider productinformatie en de referenties nodigen wij u uit om onze website www.scharfftechniek.nl te bezoeken.