Stoomketelverhuur

Scharff Techniek verhuurt al meerdere jaren elektrische stoomketels. Inmiddels hebben wij afscheid genomen van de laatste ‘oudjes’ en is onze huurvloot uitgebreid met de nieuwste modellen van het merk CERTUSS. Alle huurbare stoomketels zijn elektrisch. Dat zorgt ervoor dat de stoomketels ook buiten een ketelhuis mogen worden geïnstalleerd. Er is namelijk ook geen rookgas kanaal nodig. Er zijn meer voordelen aan het elektrisch opwekken van stoom. Bij gasgestookte stoomketels gaat er gemiddeld 10 procent energie verloren aan zaken als opwarmtijd en door het rookgaskanaal. Elektrische stoomketels zijn dus meteen al 10 procent zuiniger ten op zichtte van gasgestookte stoomketels.

Tijdelijk Stoom

Het huren van onze elektrische stoomketels biedt uitkomst wanneer u tijdelijk stoom nodig heeft. De verhuurbare stoomketels zijn bijvoorbeeld geschikt wanneer er een tijdelijke productie in de planning staat, maar u meer stoom nodig heeft daarvoor. Misschien heeft u al beschikking over een stoomketel, maar is de capaciteit niet voldoende. U kunt ook tijdelijk een extra stoomketel toevoegen aan uw productielijn. Is dat nog niet voldoende? De verhuurbare stoomketels zijn ook in batterijopstelling mogelijk.

Complete verzorging

Of u nu een stoomketel wil huren voor enkele dagen of zelf enkele maanden, Scharff Techniek zorgt dat u zich bezig kunt houden met wat voor u belangrijk is. Wij verzorgen het complete pakket, inclusief stoomslangen, transport en montage. Wilt u meer weten over de technische details van dit nieuwe model huurketel of over onze stoomketel verhuur in het algemeen. Dat kan op onze website of u kunt direct contact opnemen met Scharff Techniek. Voor stoomketelverhuur bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres.

Ervaring

Scharff Techniek levert al meer dan 38 jaar stoomketels. Met de focus op stoom en thermische olie leveren wij installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het complete net. Nog niet overtuigt van onze ervaring? Lees onze referenties om te zien hoe onze klanten het contact met Scharff Techniek ervaren.