Stoomketel verhuur

Scharff Techniek verhuurt al meerdere jaren elektrische stoomketels. Inmiddels hebben wij afscheid genomen van de laatste ‘oudjes’ en is onze stoomketel verhuur uitgebreid met de nieuwste modellen van het merk CERTUSS. De elektrische stoomketels, of ook wel e-boilers, zijn de stoomketels van de duurzame toekomst omdat ze bij gebruik van groene stroom volledig emissie vrij zijn. Doordat dit type stoomketel erg compact is, zijn ze ook goed verhuurbaar.

Het huren van onze elektrische stoomketels biedt uitkomst wanneer u tijdelijk stoom nodig heeft. De verhuurbare stoomketels zijn bijvoorbeeld geschikt wanneer er een tijdelijke productie in de planning staat, maar u meer stoom nodig heeft daarvoor. Misschien heeft u wel een grote onderhoudsbeurt aan uw reguliere stoomketel in de planning staan, en hoeft u door toevoeging van een elektrische stoomketel de productie niet stil te leggen. Zelfs wanneer uw huidige stoomketel kapot is en u nog wat langer na wil denken over het nieuwe type dat u wilt aanschaffen, kan stoomketelverhuur een oplossing zijn om rustig het beslissingsproces te doorlopen.

 

Tijdelijk Stoom

Dit type elektrische stoomketel kan maximaal 97 kgh stoom leveren. Heeft u meer nodig? De elektrische stoomketels zijn ook in dubbele opstelling te huren. Daardoor kan de capaciteit worden verhoogt tot maximaal 194 khg stoom. Daarnaast zijn ze erg geschikt om tijdelijk een (extra) stoombehoefte te vervullen. De ketels zijn vrij van keuringen en zonder gas kunnen de stoomketels ook buiten het ketelhuis worden geplaatst. Maakt u gebruik van schone of pure stoom? Geen enkel probleem. Scharff Techniek verhuurt ook elektrische RVS stoomketels.

 

Complete verzorging

Scharff Techniek zorgt dat u zich bezig kunt houden met wat voor u belangrijk is. Wij verzorgen het complete pakket; van transport en montage tot demontage en het transport terug. Daarnaast komt er ook een monteur die de huurketel komt installeren en u deskundig advies kan geven over het gebruik. Heeft u aanvullende onderdelen nodig als stoomslangen, appendages of bijvoorbeeld een reduceerstraatje, geeft dit aan bij uw aanvraag. Wij kunnen in deze onderdelen voorzien. Wilt u meer weten over de technische details van dit nieuwe model huurketel of over onze stoomketel verhuur in het algemeen. Dat kan op onze website. U kunt ons ook bellen om direct een huurperiode af te spreken; of dat nou enkele dagen is of voor de duur van meerdere maanden.