Culinaire Stoomfilters

De kwaliteit van de stoom kan invloed hebben op de kwaliteit en veiligheid van het voedingsmiddel. Culinaire stoomfilters zijn geschikt voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Bijvoorbeeld bij injectie van stoom waarbij partikels uit het leidingnet worden opgevangen.

Maakt u gebruik van schone stoom of andere industriële gassen? Onze Adca Pure producten zijn hiervoor geschikt. Met behulp van onze culinaire stoomfilters kunt u deeltjes tot 1, 5 of 25 micron filteren. De filter onderdelen zijn gemaakt van gesinterd roestvrij staal. Regeneratie en reiniging door ultrasoonbad. Zowel uitvoering in flens als binnendraad is mogelijk. Verder zijn er diverse filters leverbaar.

Meer informatie? Neem direct contact op.

 

Adca Pure

Sinds de jaren ’80 is Adca gespecialiseerd in stoomappendages. Als gevolg van een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde Adca recent Adca pure. Dit submerk van Adca produceert producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. Een voorbeeld product hiervan zijn de culinaire stoomfilters, voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Neem contact op met Scharff Techniek voor meer informatie over deze productlijn.

Culinaire stoomfilters