Over Adca Pure appendages

Sinds de jaren ’80 is ADCA Valsteam gespecialiseerd in stoomappendages. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige appendages en ontwikkelen innovatieve producten. Als gevolg van een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde ACDA recent ADCA Pure appendages. Dit submerk van ADCA produceert producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. De lijn is gemaakt van RVS en daardoor bestand tegen schone of pure stoom. Wanneer u dus stoom gebruikt op het schoonste niveau, zijn de appendages van ADCA geschikt als onderdeel van de stoomstraat.

Een product van deze lijn dat wij extra willen uitlichten zijn de culinaire stoomfilters. Bedoeld voor alle toepassingen (vooral in de voedingsindustrie) waar stoom direct in aanraking komt met uw product. Dankzij de verschillende micron filters is het mogelijk om culinaire stoom te creëren. Zo worden bij injectie van stoom de partikels uit het leidingnet opgevangen. Daardoor is het de culinaire stoom is voldoende schoon en veilig wanneer het direct in aanraking komt met uw product. De culinaire stoomfilters van ADCA zijn EHEDG gecertificeerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat het product doet wat het beloofd.

(Stoom)appendages zijn van essentieel belang, onder andere vanwege de veiligheid. Het is daarom ook uitermate belangrijk dat u kunt vertrouwen op de gebruikte appendages. Scharff Techniek is al meer dan 10 jaar partner van ADCA Valsteam en is daar trots op. Dankzij het uitgebreide appendageaanbod van ADCA Valsteam, zowel de reguliere als de Pure lijn, is het mogelijk om uw complete appendage vraag via Scharff Techniek in te vullen. Wij denken graag met u mee en stellen samen een planning op. Meer informatie? Neem contact op met Scharff Techniek.