HET STOOMAPPENDAGES ASSORTIMENT

Het assortiment van Scharff Techniek bevat een uitgebreide selectie aan stoomappendages van het merk ADCA Valsteam. De kwaliteit van appendages is zeer belangrijk. Ze zijn essentieel in uw stoomnetwerk want defecten kunnen leiden tot problemen. Door onjuist aangegeven druk kan er temperatuurval ontstaan. Wij vertegenwoordigen daarom al meer dan acht jaar trots het kwaliteitsmerk ADCA. Daarnaast produceert het merk al sinds de jaren ’80 stoomappendages. De belangrijkste producten werken ter bevordering van de stoomdistributie en ter beveiliging van het stoomsysteem. Dit zijn stoomappendages als manometers, kijkglazen, regelafsluiters en kranen. De appendages worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens de meest innovatieve technieken.

 

KWALITEIT 

Scharff Techniek adviseert om alleen appendages te installeren waarvan u verzekert bent van de kwaliteit. Daarnaast is het belangrijk om de appendages regelmatig te controleren. Alle appendages zijn geschikt voor stoom, gassen en thermische olie. Verder zijn ze CE-gekeurd. Veel stoomappendages hebben wij op voorraad en kunnen wij dus direct leveren vanuit Utrecht. Andere bestellingen verscheept ADCA wekelijks vanuit de Portugese Fabriek. Heeft u appendages nodig? Of wilt u meer informatie? Neem direct contact op met Scharff Techniek.

SCHONE STOOMAPPENDAGES

De innovatieve houding van ADCA is zichtbaar in de nieuwe lijn ADCA Pure. Naar aanleiding van de groeiende vraag naar schone stoom en industriële gassen heeft het bedrijf een productlijn gecreëerd speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. De culinaire stoomfilters zijn hier een voorbeeldproduct van. Bekijk hoe deze Pure producten worden gemaakt in de onderstaande video. Voor meer informatie over deze productlijn en specifieke appendages, neem contact op met ons.

REDUCEERTOESTELLEN

Af en toe worden appendages ook vernieuwd, zoals het PRV 25I rvs-reduceertoestel. Hiermee reduceren de compacte componenten de stoomdruk. Daarnaast kan het ook worden gecombineerd met andere gassen. De leverbare uitvoeringen zijn DN15, DN20 en DN25 met een instelbare secundaire druk tussen 0,14 en 8,6 bar. Binnendraad en flensaansluiting zijn beide mogelijk. De PRV 25I is naast stoom ook geschikt voor perslucht. U vindt meer informatie over andere appendages op www.scharfftechniek.nl